Колко често Ви се случва да чакате с месеци за изработка на ново скъпo хартиенo меню?

А колко често се налага да препечатвате страници, за да сменяте цени или да премахвате сезонни продукти?

Това скъпо занимание Ви пречи да се съсредоточите върху бизнеса и клиентите си. Представете си, че имате възможността не само да променяте менюто, когато пожелаете, но и да тествате как ще се възприемат нови предложения, различни промоции и други нови и важни за Вашия бизнес концепции.

phone

Изберете Gesto дигитално меню

Сменете хартиените менюта с Gesto и се възползвайте от редица предимства, които ще Ви помогнат не само да спестите пари, но и да повишите продажбите и ангажираността на Вашите клиенти и улесните персонала. Дигиталното меню ще направи вашия ресторант или бар по-ефективен и модерен.

Вашето меню ще бъде персонализирано с логото на ресторанта и подходящ фон, за да добавите своето лично докосване. Gesto повишава имиджа на заведението, както никога досега, с живи и привлекателни снимки на всеки артикул! Изчерпателните описания и приказни снимки помагат на клиентите Ви да направят своя по-добър избор. С Gesto клиентите могат да се информират за хранителните стойности, време за приготвяне, алергени и други.

Лесно може да правите промени "в движение" като не губите време и пари за повторно отпечатване на хартиени менюта всеки път, когато променяте елемент или цена. Може също така да представите нови или промо продукти на клиентите по-видно. Сега може да бъдете крачка напред и да предложите на своите клиенти отстъпки и да популяризирате специални събития.

Приложението Gesto следва действията на клиентите, докато разглеждат менюто ви. Подробните статистики ви дават анализ на най-разглежданите раздели, храни и напитки, редовни клиенти, седмични посещения и други! Проследявайте какво разглеждат клиентите Ви в менюто и предприемайте действия за увеличаване на продажбите.

Сега клиентите Ви могат да използват вашето дигитално меню, за да разгледат пълния асортимент, да получат информация за заведението, телефон, адрес и местоположение. Леснотата при използването на Gesto прави усещането, много удобно за потребителя. Дигиталното меню не премахва сервитьорите, само им помага да обслужват клиентите по-бързо и качествено.

Предимства

1

Намаляване на разходите

Спестявате пари и време за изработка на хартиени менюта

2

Развитие на бизнеса

Възможност лесно и бързо да експериментирате с нови предложения, промоции и други

3

Повишен интерес

Повишавате заинтересоваността на клиентите към нови артикули - особено тези със снимки и възможност за по-подробно описание


4

Улеснение

Улеснявате обслужващия персонал, а клиентите разглеждат менюто на собствените си смартфони

5

Имидж

Подобрявате имиджа на заведението

6

Доволни клиенти

Повече доволни клиенти - по-успешен бизнес

Възможности

Съдържание на менюто

Cъздавате, променяте и подреждате съдържанието на менюто през специална интернет платформа за секунди

Обедно/дневно меню

Лесно активирате избрани от вас предложения за деня

Сезонни предложения и промоции

Никога не е било по-лесно да публикувате и промотирате новите предложения във вашето меню


Снимки

Добавяте снимки от мобилни уствойства на всяко предложение в менюто

“Моят избор”

Виждате избраните артикули и тяхната общата сума само с един клик

Мултиезично меню

Превод в реално време на над 20 езика


Реклами

Публикувате рекламни визии и лога във всеки раздел на менюто

Статистика

Може да следите и анализирате, кои са най-разглежданите раздели, храни и напитки, редовни клиенти, седмични посещения и др.

Впечатлете Вашите клиенти сега!

Бъдете на крачка пред конкурентите Ви!